Kövess a Social Media felületeken is! Tiktok, Facebook, Instagram: @andibandidekor

Sweet home vagy Édes otthon?

Andi2024-04-13gondolatokédes otthon,sweet home,angol,magyar,lakásdekor,bolt,pepco,temu,kik,tedi,aliexpressz

Szerintem Édes otthon! Szerinted? 

Biztosan te is szoktál járni különböző lakásdekor boltokba - van belőlük jónéhány - , ahogy én is. Bár bevalom, egyre ritkábban. Ennek az az oka, hogy nagyon sokszor találok sérült, törött, szakadt termékeket, vagy éppen itt-ott csorba, vagy ránézésre nagyon gagyinak tűnő termékeket. Lehet, hogy én megyek rosszkor,de egy ideje elég sokszor fordult elő, hogy üres kézzel jöttem ki. 

Ennek nem csak az az oka, hogy sérültek a termékek, hanem egyre inkább az is,hogy szinte ugyanazok a termékek vanank mindegyik áruházban, csak az árában különböznek. Itt Győrben sokféle ilyen áruház van és mindegyikből több is. Na jó, tediből csak 1 van. Még. 

Na de térjünk rá, arra amiről ez a blogbejegyzés szól. Az pedig a Sweet home (vagy csak simán Home), vagy Édes otthon (vagy csak Otthon) kérdése.

A fent említett áruházakban minden, ami feliratos, azon angolul van a felirat, mivel mindegyik külföldről származik, a legtöbb kínából. Sőt! A legtöbb termék megtalálható a legnagyobb online piactereken is, pofátlanul olcsón. 

Pont ezért gondolom azt,hogy ha már egyszer Magyarországon élek és készítem a lakdásdekorációs termékeimet, akkor már legyen rajta magyarul a felirat. Éppen ezért láthatsz nálam egyedi tervezésű köszöntőkártyákat, egyedi, saját matricákat, amiket a csomagokra ragasztok, egyedi ajándékkártyákat stb. Tőlem nem fogsz kapni Thank You felirattal semmilyen matricát, kártyát, stb.

Éppen ilyen megfontolásból készítettem idén ezeket a kis cukiságokat, amik akár Anyák napjára, akár csak úgy magadnak, akár a pedagógusoknak kitűnő ajándék lehet. A matricát én terveztem Édes otthon felirattal, amit aztán a kis kocka kaspókra ragasztottam. 

Szerintem igazán egyedi lett, és ami a lényeg, hogy magyarul van ráírva. 

Halkan jegyzem meg: szerintem sokan, akik ilyen üzletekben vásárolnak,nem is tudják mit jelent a fleirat az adott terméken. Lehet,hogy jól néz ki, vagy menő, mert láttuk valaki másnál, de pont ez a kreativitás lényege, hogy olyan dolgot találjunk ki, amit nem kapunk meg minden sarkon.

Én ezt vallom, és ebből nem engedek. Így nálam minden termék egyedi, és nincs két teljesen egyforma.

 

 

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.