Kövess a Social Media felületeken is! Tiktok, Facebook, Instagram: @andibandidekor

Így lesz minőségi, igényes a dekoráció

Andi2024-03-26kulisszák mögöttígykészült, hogyankészült, diy, dekorációkészítés,kulisszatitok

Tekints be velem kicsit a kulisszák mögé!

Sokszor nem csak annyi kell a dekorációk elkészítéséhez, hogy fogok egy kaspót, meg a virágokat, némi ragasztót és már kész is. A természetesebb hatás érdekében a kaspók tövébe izlandi zuzmót használok. Most ezt szeretném megmutatni neked, hogy mit csinálok vele, mielőtt felhasználom egy-egy szépséghez.

Ez a szín az eredeti, a többi, am

it látsz néha, festve van.

Egy csomag zuzmó így néz ki,amikor megveszem. Tele van "szeméttel", kisebb-nagyobb ágakkal, tűlevelekkel, apró levelekkel. Nincsen megtisztítva, ahogy felszedik, úgy zacskózzák be.
Nos, mielőtt felhasználom, ezeket a szemeteket kiszedem belőle, ez a zacskó tartalmának kb. a fele.

Tényleg rettentő sok kijön belőle.(a fotók között a tálcán, amit látsz, az az amit kiszedek egy-egy zacskó zuzmóból)

Korábban már készítettem erről videot is, többen, akik szintén dekorosak, azt mondták ők úgy hagyják,mert úgy rusztikusabb.Szerintem pedig sokkal szebb, minőségibb dekorok készíthetők, ha nem lógnak ki itt-ott belőle mindenféle oda nem illő dolgok. Azok nélkül is nagyon klasszul néz ki, így is rusztikus. Főleg emiatt szeretem ezt a natúr színűt. Világosabb és sötétebb részei vannak, nem egy egységes s.zöld vagy piros, stb. Azok is csodaszépek, azoknak is megvan a helyük.

Szóval hozzád úgy kerülnek a dekorok, hogy a lehető legtisztább, legszebb, és szerintem leginkább minőségi alapanyagokat használtam.

Én akkor vagyok elégedett,ha tudom,hogy mindent megtetettem azért, hogy amikor ránézel, azt lásd, hogy igényes és szép munka.

Remélem valami ilyesmit gondolsz,amikor meglátod a tőlem vásárolt szépségeket.

A fotókollázsban látható, hogy néz ki előtte és utána. 

 

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.