Kövess a Social Media felületeken is! Tiktok, Facebook, Instagram: @andibandidekor

Csomagküldés

Andi2023-11-02kulisszák mögöttcsomag,térkitöltő,nagy,sérülés,csomagküldés,futár,szállítás,dekoráció,diy,dekorációészítés,csináldmagad,

CsomagküldésSokszor felmerül a kérdés, hogy miért van tele buborékfóliával, papírral, esetlegesen műanyag zacskóval és egyéb térkitöltővel a doboz? Sokan bosszankodnak, hogy az úgyis csak szemét, vagy gondolhatja: "Iderakta nekem a szemetet".

Nos, manapság nagyon sok csomagot küldünk különböző futárcégekkel, elég sokat járnak hozzám is különböző nagykerektől rendelt csomagokkal. Már nem csak karácsony előtt, szinte egész évben mindig rohannak. Mindig kérdezek valamit tőlük, amire gyorsan válaszolnak és futnak is tovább. 

Így tudtam meg azt is, hogy a karácsony előtti időszakban van,hogy egy nap 200 csomagjuk van. 200 csomag egy nap! Az rengeteg.....belegondoltál, hogy a sokadik csomag, fel nem vett telefon, vagy éppen a tizedik címzett telefonja után,- hogy hova mehet utána, hogy át tudja venni a csomagot, mert el kell mennie - mennyire lehet elege? Én sem biztos, hogy úgy bánnék a csomagokkal,mint a hímes tojással. 

Ezért van az,hogy amennyire lehet ki kell bélelni a csomagot. Az a lényeg,hogy maga a termék ne tudjon mozogni a dobozban, ne tudjon a doboz széléhez ütődni. Na és az sem utolsó szempont, hogy ha egymásra pakolják őket, ne tudjon a teteje "behorpadni". 

szóval ha legközelebb kapsz egy hatalmas dobozban egy picike terméket, inkább köszönd meg,hogy vigyáztak a termékre, amit rendeltél. :-)

 

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.